Lab Noord en Laboratorium voor Infectieziekten verder als CERTE

nederland 2013, corpus den hoorn, lab infectieziekten, van swietenlaanMet ingang van 6 januari 2014 gaan LabNoord en Laboratorium voor Infectieziekten samen verder onder de naam Certe. Omdat het werkveld van onze organisatie zoveel breder is dan alleen laboratoriumonderzoek, komt in de nieuwe naam het woord laboratorium niet meer terug. Want Certe biedt meer: medische diagnostiek & advies. 

Bereikbaarheid
Onze hoofdvestigingen aan de Van Swietenlaan en Damsterdiep zijn bereikbaar via een nieuw, gezamenlijk telefoonnummer: 088 – 23 70 100. Alle gewijzigde nummers vindt u onder Contact. De dependances in de ziekenhuizen, spreekuurlocaties en regioposten blijven gewoon via de bestaande nummers bereikbaar.

‘Certe betekent ‘zeker’ in het Latijn. En zekerheid is van het allergrootste belang als het om uw medische diagnose of advies gaat. Een zekerheid waarvoor wij iedere dag borg zullen staan. Want uw zekerheid is onze zorg. Certe, zeker voor zorg.’
Tot Certe behoren de Stichtingen Certe Huisartsenlaboratorium Noord, Certe Inkoop, Certe Laboratorium voor Infectieziekten, Certe Medisch Laboratorium Noord, Certe Medisch Laboratorium OZG, Certe Noordelijke Laboratorium Groep en Certe Trombosedienst Groningen.

Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lab Noord en Laboratorium voor Infectieziekten verder als CERTE

  1. jan van splunder schreef:

    Ik moest telefoneren met Certe om te weten wanneer bloed geprikt kan worden in Haren. Onbegrijpelijk voor mij, dat ik dat niet simpel kon vinden op de desbetreffende web-site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *