Lekkerland zet met Bauhaus Café stap in non-food retail

Bauhaus opening bouwmarkt-8561Convenience Groothandel Lekkerland Nederland B.V. heeft onlangs een belangrijke stap gezet op het gebied van foodservice binnen non-food retail. In de eerste vestiging van Bauhaus in Groningen s een Bauhaus Café geopend, die tot stand is gekomen met de ondersteuning en advies van de groothandel in Son.Het Bauhaus Café biedt een uitgebreid assortiment van diverse koffievarianten, luxe broodjes, verse sappen en diverse snacks zoals de ‘Bauhaus Burger’. Bauhaus wil het aantal vestigingen in Nederland de komende jaren flink gaan uitbreiden.

Impressie BAUHAUS 01Bauhaus is een van origine Zwitserse retailorganisatie met een Europese keten van bouwcentra en doe-het-zelf zaken. In de eerste Nederlandse vestiging in Groningen is een luxe lunchroom ingericht die plaats biedt aan zo’n 30 gasten. Lekkerland heeft bij de inrichting en ontwerp een belangrijke adviesfunctie gehad en treedt tevens op als leverancier van alle foodproducten bij Bauhaus.

Matthieu Moons, directeur van Bauhaus Nederland: “Wij hebben veel vertrouwen in de toegevoegde waarde van Lekkerland op het gebied van foodserviceconcepten. De begeleiding, advisering en optimale logistiek van Lekkerland is bepalend geweest voor dit mooie resultaat.”

Verkoopdirecteur van Lekkerland Hans Oberg voegt daaraan toe: “Het Bauhaus Café volgt de trend dat consumenten steeds minder in traditionele kanalen denken en overal een kwalitatief goed foodservice-aanbod verwachten. Het is de strategie van Lekkerland om partner te zijn van alle winkelformules die gemakkelijke foodservice consumptie bieden. Wij zijn daarom ook zeer verheugd over de samenwerking met Bauhaus.”

Bron: @FoodClicks, Auteur: Steffen van Beek

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *