Lichaam aangetroffen in sloot Ruischerwaard | Update

RuischerwaardIn de Ruischerwaard in Groningen is dinsdagmiddag het levenloze lichaam van een jongeman aangetroffen. Het lijk is gevonden in een sloot. De politie is gelijk een groot onderzoek begonnen. Door het onderzoek is een ruim gebied rondom de vindplek afgezet.
Wat er precies gebeurt is, is volgens de politie nog onbekend. De Technische Recherche is direct begonnen met een groot onderzoek. Hiervoor hebben is een groot gebied rondom de vindplek afgezet. Hoe lang het onderzoek gaat duren durft de politie niet te zeggen.

update 20:30 uur:
De inditeit van het slachtoffer is inmiddels bekend. Het blijkt een 18 jarige jongeman uit Ruischerwaard te zijn.  Na onderzoek is misdrijf uitgesloten. Blijkt noodlottig ongeval waarbij man is verdronken in de sloot.
[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ruischerwaard, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Google streetview

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *