Man beledigt en mishandelt portiers

Peperstraat-1228De politie heeft zaterdagnacht in de Peperstraat in Groningen een 21-jarige man uit Grootegast aangehouden voor belediging en mishandeling.

De Grootegaster had in een horecagelegenheid in de Peperstraat overgegeven. Hij moest vervolgens zijn eigen braaksel opruimen. Toen de jongeman een doekje kreeg om het op te ruimen, beledigde de 21-jarige een portier. Hierop werd de verdachte uit de horecagelegenheid gezet. Bij de uitgang ontstond er duw- en trekwerk. Op dat moment trapte de verdachte een andere portier. Hierop werd de jongeman aangehouden en in een cel ingesloten. Beide portieren hebben al aangifte gedaan. De Grootegaster wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”peperstraat, groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *