Man doodgeschoten op de Sumatralaan

Schietincident Sumatralaan-01225-2Op de Sumatralaan in Groningen is zaterdagmiddag rond 14.45 uur een man doodgeschoten. De dader van het schietincident is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer werd op straat neergeschoten. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte. Een groot gebied rondom de Sumatralaan is afgezet. Zeker vijf mensen zijn getuige geweest van het schietincident. Ze zijn opgevangen op het politiebureau aan de Rademarkt en krijgen als dat nodig is slachtofferhulp.

Identiteit
Het slachtoffer was, zover bekend, te voet. De fiets, die bij het slachtoffer is aangetroffen, maakt deel uit van het onderzoek. Uiteraard zal worden nagegaan van wie de fiets is. De identiteit van het slachtoffer is bekend. Het betreft ’n 42-jarige man uit Groningen.

Onderzoek
Over de toedracht en de achtergronden van het schietincident doet de politie vooralsnog geen mededelingen. Eerst wil het rechercheteam gesproken hebben met de belangrijkste getuigen en eventueel de opgespoorde verdachte. De forensische opsporing is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek op de plaats delict. Ten slotte is een uitgebreid buurtonderzoek gehouden en een speurhond ingezet. Het onderzoek is in volle gang.

Foto’s: Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *