Man overvallen in zijn woning

politiebureau-1349Op zaterdagavond werd een man overvallen in zijn woning aan de Ter Borchlaan in Groningen door twee onbekende jongemannen.

Wat is er gebeurd
De 77-jarige bewoner was alleen thuis toen er rond 22:00 uur een raam werd ingeslagen en er even later ineens twee jongemannen binnen stonden. Ze wilden geld van de man en er ontstond een worsteling. De 77-jarige verzette zich. Het slachtoffer liep bij de worsteling verwondingen op aan zijn gezicht en handen. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De twee verdachten gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Het is niet bekend in welke richting de twee zijn gevlucht. 

Signalement verdachten

  • Verdachte 1 is een vermoedelijk blanke man van ongeveer 1.75 mtr groot. Hij heeft een normaal postuur. Hij is ongeveer 18 jaar. Hij droeg donkere kleding, een zwarte pet en een donkere jas tot over zijn heupen.
  • Verdachte 2 is een blanke man van ongeveer 1.85 mtr groot. Hij heeft een normaal postuur. Hij is ongeveer 20 jaar. Hij heeft donkerbruin tot zwart haar. Hij droeg donkere kleding en sprak met een Gronings accent.

[codepeople-post-map]

Getuigen
De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen. Herkent u het signalement en weet u welke verdachten de politie zoekt of heeft u meer informatie over de overval? Bel dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *