Maripaan-groep (Jumbo) verhuist naar Groningen

Het hoofdkantoor van de 14 Jumbo-vestigingen van De Maripaan Groep in Groningen en Friesland verhuist van Drachten naar de voormalige graansilo te Groningen.

Anrico Maat, samen met Paul Papo eigenaar van 14 Jumbo’s in Friesland en Groningen.
Dat meldt RTV Noord. Directie en medewerkers nemen hun intrek in de voormalige graansilo op de kop van de Oosterpoort. De Maripaan Groep wil het komend voorjaar verhuizen. 

14 Jumbo-supermarkten
Franchise-organisatie de Maripaan Groep van ondernemers Anrico Maat en Paul Papo heeft momenteel 14 Jumbo-supermarkten in Groningen, Haren, Bedum, Surhuisterveen en Drachten. De Maripaan Groep heeft de ambitie om verder door te groeien.

Zwaartepunt Groningen
Omdat het zwaartepunt van de activiteiten nu in en om Groningen ligt, besloot Maripaan om de oude silo te kopen en zich daar te vestigen. De medewerkers van het hoofdkantoor worden volgens de regionale zender ondergebracht in een kantoorruimte die in de graansilo wordt gemaakt. Op de begane grond van het pand blijft horeca gevestigd.

Samenwerking sinds 2001
Anrico Maat en Paul Papo hebben hun activiteiten gebundeld in de Maripaan Groep. De twee begonnen hun samenwerking in 2001. Een jaar latere openden zij de eerste Jumbo supermarkt –Jumbo Ciboga – in het centrum van Groningen. Daarna volgden al snel Jumbo Drachten en Jumbo Euroborg.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *