Martinitoren in Franse nationale kleuren

Martinitoren-5501De Franse vlag verschijnt mogelijk morgen als een lichtontwerp op de Martinitoren. Burgemeester Peter den Oudsten en wethouder Joost van Keulen hebben zaterdag ingestemd met het idee van de Noordelijke Online Ondernemers om op deze manier uiting te geven aan het Gronings gevoel van solidariteit met Parijs. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Een van de initiatiefnemers is de Groninger ondernemen Stef van der Ziel, oprichter van het Groningse bedrijf Jet-Stream, dat technologie levert om video’s en (live)televisie te kunnen kijken via het internet.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Martinitoren in Franse nationale kleuren

 1. Hilda schreef:

  Diep Respect voor 1 Woord MEDELEVEN.

 2. rosita schreef:

  morgen ook een minuut stilte en de vlag halfstok hangen.

 3. Puister schreef:

  Ik krijg een fijn gevoel bij het zien van dit initiatief, de wereldwijde solidariteit en dat ook mijn stad meedoet, ja dat is geweldig !

 4. loes schreef:

  en de vlag van Libanon? waar eergisteren 43 doden zijn gevallen bij een aanslag of de vlag van Jemen??? of tellen deze mensen niet mee? beetje jammer dat alles nu massaal in het teken van frankrijk staat terwijl er in de afgelopen jaren veel meer aanslagen zijn gwpleegd waarbij onschuldigen om het leven zijn gekomen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *