Meiden redden man uit water aan de Kerckhoffstraat

meiden ter water-2

Twee meiden hebben zaterdag aan het begin van de avond een man uit het water aan de Van Kerckhoffstraat gered.

Het ongeluk gebeurde rond 18.15 uur. De twee meiden bevonden zich op straat, toen een man ineens in paniek het water in sprong. Eén van de meiden bedacht zich geen seconde en sprong er achterna om hem te redden. Toen dit niet lukte heeft een voorbijgangster het alarmnummer gebeld.

Hierop rukte de Groninger Brandweer politie en een ambulance uit naar de plaats van de te water geraakte meiden.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de man reeds uit het water geklommen. Hij is overgedragen aan medewerkers van een gezondheidsinstelling.

[codepeople-post-map]

Foto’s Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Meiden redden man uit water aan de Kerckhoffstraat

 1. Josefien Harmsen schreef:

  Beste Siebrand, dit verhaal heb ik in meerdere versies gelezen, ook omgekeerd, waarbij er stond, dat er 3 meiden zonder reden het water in waren gesprongen en een man hen er uit probeerde te halen.
  Wat is er nu echt aan de hand? Was het misschien alleen maar een uitdagend spel van 2 meiden en een (jonge)man? Maar bij de komst van politie en ambulance maar gedaan alsof er iets aan de hand was om kosten van hulpdiensten te vermijden?
  Het lijkt hier echt een oproer om niks door al die tegenstrijdigheid, zo komen verhalen over verwarde personen de wereld in, maar wie is hier nu verward, de journalist misschien of de 112-beller?
  Even het verhaal beter checken!

  Groet, Josefien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *