Mensen zonder kaartje hoeven niet te treuren

Eurosonic Noorderslag binnensrtad-1386De kaarten waren zoals gewoonlijk weer in één dag uitverkocht. Eurosonic Noorderslag is elk jaar weer een succes en veel mensen die een kaartje wisten te bemachtigen kunnen genieten van vier dagen vol goede muziek. Toch hoeven de mensen die geen kaartje hebben niet te treuren. 

Rondom Eurosonic wordt er genoeg georganiseerd voor mensen zonder kaartje! Dit jaar kun je vier dagen lang genoeg meekrijgen van dit geweldige festival.

Rock and Run
Dit jaar vindt de eerste editie plaats van Rock and Run, een loop waarbij 3.000 lopers meerennen op rockmuziek. De tocht is zes kilometer lang en gaat door het prachtige Noorderplantsoen en de binnenstad. De run begint in het Ebbingekwartier en eindigt daar ook. Onder andere Chef’Special, Rigby, Memphis Maniacs en MC Buttslammer spelen tijdens dit leuke hardloopevenement in het Ebbingekwartier. De start is op zaterdag 18 januari om 14.00 uur. Inschrijven kost €20,- en daarvan gaat €2,50 naar het goede doel.

MansonMarilyn Manson – Masquerade

Ook het Groninger Museum staat in het teken van Eurosonic Noorderslag met een bijzondere tentoonstelling rond het werk van artiest Marilyn Manson. Het werk bestaat uit dertien aquarellen. De toegang kost €13,-.

Foto’s: Groninger Museum en Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *