Met Stadjerspas een laptop voor 50 euro

Ook een laptop voor volwassenen met Stadjerspas

Wethouder Eelco Eikenaar van Zorg en Inkomen reikte vandaag de eerste twee laptops uit aan Stadjerspasleden, Monique Jongst en Frans van den Berg in Forum Groningen. Dankzij een samenwerking tussen de gemeente Groningen en haar ICT-leverancier Fujitsu, is het voor Stadjerspasleden vanaf vandaag mogelijk om een goede laptop aan te schaffen voor 50 euro.

Alleen op afspraak
De laptopuitgifte is vanaf vrijdag 17 februari elke woensdag en vrijdag op de zesde verdieping van Forum Centrum. Vooraf maak je als Stadjerspaslid online een afspraak op Stadjerspas.nl voor het afhalen van de laptop. Naast een laptop krijg je een handige tas met informatieflyers over computer- en overheidsspreekuren in het Forum mee. Het Forum biedt gratis workshops aan waarmee je precies weet hoe jij je persoonlijke zaken kunt regelen op een laptop.

Uitverkocht
Vanmorgen zijn alle Stadjerspasleden via een digitale nieuwsbrief over het nieuwe aanbod geïnformeerd. Het blijkt een groot succes. De eerste voorraad was binnen twee uur uitverkocht. Er kan nu geen afspraak meer gemaakt worden. De voorraad wordt zo snel mogelijk weer aangevuld.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *