Moeder zoekt mishandelaars dochter

meisje facebookEen moeder deed een oproep op Facebook op zoek naar de 2 ‘helden’ die vannacht haar 18 jarige dochter bewusteloos hebben geslagen.

Hieronder de tekst op Facebook:

Omstreeks half 4 afgelopen nacht (16-8-15) in de Gelkingestraat nabij de donkersgang (vlakbij chupitos bar) vond een van de “mannen” het nodig vunzige opmerkingen te maken over mijn dochter en ze liet weten daar niet van gediend te zijn. 
Vervolgens ontstond er een discussie dat er toe leidde dat deze verbaal beperkte man zich maar fysiek moest bewíjzen en heeft haar zo hard gestompt in haar gezicht dat hij haar bewusteloos achter liet en zich uit de voeten maakte.

Het gaat om 2 “mannen” van rond de 25/26 jaar die beide vermoedelijk fanatieke sportschool bezoekers zijn (breed gespierd postuur), blanke huid.

Een man droeg een wít t shirt en heeft een grote tattoo op linker boven arm, en blond haar.
De andere man droeg een bordeaux rood shirt, donker haar en een baard.
Ze waren met nog 2 mannelijke personen en 1 vrouw, tegen die vrouw wil ik even zeggen namens het complete vrouwelijke ras; SCHAAM JE!!!

Helaas weet mijn meissie op dit moment niet meer dan bovenstaande, wellicht dat in de loop van de dag meer naar boven komt. De politie heeft met een hele groep de stad afgezocht, er waren getuigen en personeel van de kroegen hebben hun verhaal gedaan.

Ook is een 18 jarige vriend van mijn dochter geslagen in een poging haar te helpen.

Herkent iemand deze personen of heb je het ook gezien, meld je dan bij Politie Groningen op nummer 0900-8844

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *