Multicultureel Festival in ’t Vinkhuys

vinkhuis-4687Vandaag, zaterdag 8 juni, werd in en rondom ‘t Vinkhuys het jaarlijks terugkerend Multicultureel Festival georganiseerd. De toegang was gratis. Om het geheel een multicultureel karakter te geven waren de bezoekers zoveel mogelijk in traditionele kleding te gekomen. 

Het thema van dit festival is AFRIKA en dit kleurrijke continent bevat voldoende ingrediënten voor een fantastisch programma. Mocht de temperatuur gaan oplopen dan kun je genieten van een lekker ijsje en als het koud is van warme poffertjes. Uiteraard zijn er ook verschillende Afrikaanse hapjes om van te smikkelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Behalve een gezellige middag, waarbij je je in buitenlandse sferen waant, kon je meedoen aan diverse workshops en meer informatie krijgen over diverse onderwerpen uit Afrika. Het leuke is, dat wanneer je iets kocht, je hoogstwaarschijnlijk ook nog het waterproject sponsort, want een groot deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel: waterputten, pompen en waterfilters voor Nigeria van de stichting UHMA.

Meer info op de site van het Vinkhuys
Foto’s: Siebrand Wiegman
Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *