Nacht van de Mode 2015

modeparade-7Zaterdag 26 september staat Groningen geheel in het teken van mode, tijdens de eerste editie van de Nacht van de Mode.

Bijna alle modewinkels zetten hun deuren tot 22.00 uur ’s avonds open en heten je op een gastvrije manier welkom. Op meerdere plekken in de stad komen stijlpunten met pop-up modeshows, mode-adviseurs, kappers, visagisten en barbiers. Bastiaan van Schaik geeft stylingadvies en Maik de Boer reikt de prijs Best Geklede Groninger 2015 uit tijdens de grote modeshow in de Der Aa-kerk.

Daarnaast zijn er verschillende evenementen zoals een Tesla Hang-out Spot voor mannen en een Blogger Closet Sale van diverse modebloggers op het Damsterplein. Na het winkelen kun je nog even door op verschillende afterparties in de binnenstad.

De dag ná de Nacht van de Mode, zondag 27 september, verandert de Grote Markt in Klein Berlijn. De Grote Markt wordt voor een dag omgetoverd tot een vintage walhalla. Er zal een divers aanbod zijn aan vintage kleding, accessoires en meubels. En daarnaast is er muziek van de heren van Church in the Wild en lekkere versnaperingen van o.a. Groen Goud.

Foto: Archief FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uitgaan met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *