Niet hamsteren maar papegaaien bij Albert Heijn

papegaai 2Gespot bij de Albert Heijn aan het Gedempte Zuiderdiep

Zo, daar zit je dan op zo’n boodschappen karretje van Albert Heijn. Wat mijn baasje niet weet dat ik me een beetje schaam met de tas van de concurrent in de kar. Hij leert het maar niet af. Voordat we gaan shoppen oefenen we thuis het boodschappen lijstje. Met de regelmaat van shoppen heb ik het assortiment wel in mijn kleine kopje.

Links af, aardappelen, tweede vak rechts, salami etc. en de klanten kijken verschrikt op; een papegaai aan het boodschappen? Zal hij zich zelf niet vergeten? Nee, het papegaaienvoer werd ook in de kar gelegd want je vergeet je zelf uiteraard niet. Nu de kassa nog en thuis het bonnetje even controleren.

Heeft u ook een bonuskaart?

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Natuur, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *