Nieuwjaarsfeest op 2 januari voor alle inwoners in Forum Groningen

Feest volgens formule van weleer op nieuwe locatie

Op donderdag 2 januari 2020 organiseert de gemeente Groningen het Nieuwjaarsfeest in Forum Groningen. Het feest heeft min of meer dezelfde opzet als het feest dat jarenlang in de Oosterpoort werd gegeven. Nieuw is de locatie, in het nieuwe hart van de stad: Forum Groningen. Alle inwoners van de gemeente Groningen zijn van harte welkom. Burgemeester Koen Schuiling houdt zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna treden verschillende artiesten en bands van Groninger bodem op. Bezoekers kunnen ook naar de Comedy Night, de Silent Disco en naar Groninger films. De toegang is gratis.

Burgemeester Koen Schuiling:
‘Namens het gemeentebestuur nodig ik alle inwoners van de gemeente van harte uit om met ons, en natuurlijk met familie, vrienden, buren en bekenden te proosten op het nieuwe jaar. Dat doen we met een feest zoals voorheen in de Oosterpoort, alleen dan nu op de tweede dag van het jaar en in onze nieuw publiekstrekker, Forum Groningen.’

Programma
Voor de bezoekers van het feest gaan de deuren van het Forum om 19.00 uur open. Burgemeester Koen Schuiling houdt zijn nieuwjaarstoespraak om 20.00 uur in de Rabostudio. Daarna wordt geheel volgens traditie het Grönnens Laid gezongen.
Vervolgens barst het muzikale en culturele programma los op verschillende plekken in het Forum.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *