NS en Prorail rijden zondag een aangepaste dienstregeling

kerstboom station-2910Zondag 20 januari rijden NS en ProRail uit voorzorg een aangepaste dienstregeling. Daartoe is besloten op basis van de weersverwachting van onafhankelijke weerbureaus voor de komende 24 uur. Voor zondag wordt opnieuw sneeuw verwacht. Dit in combinatie met aanhoudende vorst kan zorgen voor storingen aan infrastructuur of treinen. Door deze aanpassing is er meer ruimte in de dienstregeling om eventuele verstoringen als gevolg van het weer op te vangen.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden wij halfuurdiensten in plaats van kwartierdiensten. Uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken. De geld terug bij vertraging regeling is ruimhartig en geldt ten opzichte van de normale dienstregeling.

Ga goed geïnformeerd op reis!
De NS Reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt. Wij adviseren u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of de Reisplanner Xtra. Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Bron: NS / Prorail
Foto: Siebrand Wiegman

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *