Nu al aangepaste dienst regeling NS

trein-Morgen, dinsdag 15 januari, rijden er uit voorzorg in grote delen van het land een aangepaste dienstregeling vanwege de verwachte sneeuw en vorst. NS en ProRail hebben dit besloten op basis van de weersverwachting van onafhankelijke weerbureaus voor de komende 24 uur. Door deze aanpassing wordt de kans kleiner dat het treinverkeer vastloopt.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden op veel NS trajecten twee treinen per uur in plaats van vier. Het kan hierdoor vooral in de spits drukker worden in de treinen en uw reis kan langer duren. Op sommige trajecten moet u rekening houden met een extra overstap. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken. Onze geld terug bij vertraging regeling is ruimhartig en geldt ten opzichte van de normale dienstregeling.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Wij adviseren u om kort voor vertrek de Reisplanner op ns.nl, m.ns.nl of de Reisplanner Xtra te raadplegen voor het meest actuele reisadvies.

Hieronder een propaganda filmpje uit 1941. Wat je er ook van wilt denken… De treinen reden. Het openbaar vervoer functioneerde. Maar we leven nu wel in VRIJHEID met een aangepaste dienstregeling, dat dan weer wel.

Bron: Prorail
Video: Polygoon/YouTube

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *