Omleiding door kettingbotsing Noordzeeweg | Update!

ongeval noordzeeweg 01Op de Noordzeeweg zijn vrijdagmiddag een aantal personenauto’s en een bestelbus tegen elkaar gebotst. Zeker één persoon raakte gewond.

Een 29-jarige bestuurder uit Smilde verklaarde dat hij in zijn bestelbus over de Noordzeeweg reed komende uit de richting van de N370 toen hij plotseling zag hij dat het voor hem rijdende verkeer stilstond. Om een aanrijding te voorkomen remde hij stevig en stuurde naar de rechterberm. Hierbij schampte hij een voor hem stilstaande personenauto die werd bestuurd door een 46-jarige man uit Delfzijl en kwam in de berm tot stilstand. Bij de aanrijding raakte tevens de auto van een 34-jarige man uit Delfzijl betrokken die eveneens stilstond in de file in verband met wegwerkzaamheden. De politie zoekt nog uit waar de vierde auto, die van de 68-jarige uit Onderdendam, zich op dat moment bevond. De man moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer moest enige tijd omgeleid worden.

Vanwege de hulpverlening en het bergen van de voertuigen is de Noordzeebrug tussen Groningen en Bedum afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via Zuidwolde.

Bron en foto’s: Rieks Oijnhausen

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.