Ongeval met letsel Zonnelaan

vko zonnelaan 001Vanmiddag werd een fietser door een automobilist aan de Zonnelaan in Paddepoel geschept en kwam vervolgens in de middenberm terecht. De fietser liep ernstig letsel op en werd met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. Of de bestuurder van de auto onder invloed van alcohol was is nog onduidelijk.

Het ongeluk gebeurde toen de man de Zonnelaan wilde oversteken. Hij werd hierbij over het hoofd gezien door een automobilist. Het slachtoffer kwam met een behoorlijke klap op de voorkant van de auto terecht.

Ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse moeten stabiliseren. Daarna is hij onder begeleiding van de politie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

De Verkeers Ongevallen Analyse deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval . Tijdens dit onderzoek was de weg in beide richtingen gestremd.

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Ongeval met letsel Zonnelaan

  1. Bestuurder mercedes schreef:

    Graag wil ik mededelen dat er staat onder invloed van achol wat niet het geval is ……mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffer . maar het is belachelijk en beschamend dat er word gesproken over alchol terwijl uit de blaas test een positieve uitslag kwam en ik als bestuurder kan beamen dat ik niet onder invloed ben of was ! schandalig dat je hier zo weggezet word ! triest echt heel triest ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *