Ook morgen aangepaste dienstregeling spoorwegen

kerstboom station-2910Ook donderdag 17 januari rijden NS en ProRail uit voorzorg in grote delen van het land een aangepaste dienstregeling. Aanleiding hiervoor is de aanhoudend strenge vorst. Door de dienstregeling aan te passen wordt de kans kleiner dat het treinverkeer vastloopt. De weerbureaus verwachten ook de komende dagen winters weer. De kans is daarom aanwezig dat ook na morgen volgens een aangepaste dienstregeling wordt gereden.

Wat betekent dit voor u?
Net als de afgelopen dagen rijdt NS ook morgen op een aantal trajecten twee treinen per uur in plaats van vier. Waar mogelijk verlengen wij de treinen. Het kan vooral in de spits drukker worden, uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken. Onze geld terug bij vertraging regeling is ruimhartig en geldt ten opzichte van de normale dienstregeling.

Ga goed geïnformeerd op reis!
De NS Reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt. Wij adviseren u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of de Reisplanner Xtra.

Bron: NS/Prorail
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *