Ook vandaag beperkte dienstverlening gemeente

nieuw gebouw gemeente-5730Ook woensdag 6 januari is er beperkte dienstverlening vanuit de gemeente Groningen, in verband met de aanhoudende vorst en gladheid door de ijzel. Dit betekent dat de telefonische bereikbaarheid niet optimaal is en ook niet alle balies geopend zijn. Vanmiddag (dinsdag) zijn de telefoonlijnen eerder gesloten (om 16.00 uur) om onze medewerkers de kans te geven om in het daglicht naar huis te gaan.

Strooien
De rest van de middag en avond wordt er niet meer gestrooid. Komende nacht vanaf 3.30 uur rijden de strooiwagens weer uit om de hoofdroutes in de gemeente te voorzien van een nieuwe laag strooizout. Een overzicht van deze hoofdroutes staat op de gemeentelijke website: https://gemeente.groningen.nl/gestrooide-wegen-bij-gladheid

Loketten Burgerzaken
Op woensdag 6 januari blijven de loketten in Lewenborg en het Martiniziekenhuis gesloten. Degenen die voor woensdag een afspraak in Lewenborg hebben worden afgebeld. De loketten in Hoogkerk en aan de Kreupelstraat (centrum) zijn wel open.

Afval
De grijze en groene afvalcontainers worden ook op woensdag 6 januari niet geleegd. Datzelfde geldt voor de ondergrondse containers en papier-, glas- en kledingcontainers. De vervangende inzamelronde voor de grijze containers is volgende week als de groene container aan de beurt zou zijn. De inzamelronde voor de groene container (biobak) vervalt op dinsdag 5 en woensdag 6 januari.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *