Oostelijke Ringweg weer open

2014-05-06 Persbericht - illustratie Groningerweg, grootschalige omleidingen Oostelijke RingwegDe Oostelijke Ringweg weer open voor verkeer.

De sloopwerkzaamheden van het voormalige fietsviaduct Meedenpad zijn voorspoedig verlopen. De bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad kan nu beginnen.

Beperkte rijstroken
Weggebruikers dienen in de week van 17 augustus rekening te houden met beperkte rijstroken ter hoogte van het gesloopte viaduct Meedenpad.

Omleidingsroute fietsers
Tijdens de bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad dienen de fietsers de omleidingsroute via Kardinge of via Beijum-Zuid te nemen, afhankelijk van de bestemming.

Bouw nieuwe fietsecoduct
De bouw van het nieuwe fietsecoduct Meedenpad duurt tot eind 2015. Daarbij kan af en toe hinder voor het verkeer optreden. Een gedeelte van het nieuwe fietsecoduct (het dek) wordt in de buurt van Kardinge – naast de Oostelijke Ringweg – gebouwd net als het nieuwe fietsecoduct van de Stadsweg. De rest vindt op de locatie van het oude fietsviaduct plaats. Het nieuwe fietsecoduct Stadsweg is klaar en wordt binnenkort op haar plek (huidige locatie) ingereden. Hierover volgen nog nadere mededelingen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *