Opnieuw aangepaste dienstregeling NS

Morgen, woensdag 6 februari rijden NS en ProRail uit voorzorg in grote delen van het land een aangepaste dienstregeling vanwege de kans op sneeuw. Volgens de onafhankelijke weerbureaus passeert vannacht een sneeuwfront vanuit het westen over Nederland. Door deze aanpassing is er meer ruimte in de dienstregeling om eventuele verstoringen als gevolg van het weer op te vangen. Op grond van de huidige weersverwachting rijden wij waarschijnlijk vanaf donderdag weer een normale dienstregeling.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden wij halfuurdiensten in plaats van kwartierdiensten. Het kan hierdoor vooral in de spits drukker worden in de treinen en uw reis kan langer duren. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken.

Ga goed geïnformeerd op reis!
De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt. Wij adviseren u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of de Reisplanner Xtra voor het meest actuele reisadvies.

Bron: NS/Prorail
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *