Optreden Rachel Sermanni in Groninger binnenstad

rachel-song-for-a-foxSinger-songwriter Rachel Sermanni treedt zaterdag 13 april op voor het winkelend publiek varend in een sloep door de Groninger grachten. Dit optreden vindt plaats onder de noemer ‘Last Minute Session’ van het Groninger Uitburo.

De jonge Schotse folkzangeres Rachel Sermanni is een moderne folk singer-songwriter met gevoelige liedjes. Haar nummers gaan over herkenbare, alledaagse dingen. De zangeres werd een paar jaar geleden ontdekt door een bandlid van Mumford& Sons waarna ze bij hen in het voorprogramma mocht staan. In Nederland maakte ze eerder al indruk tijdens Eurosonic Noorderslag, London Calling en Motel Mozaique.

Last Minute Session
Rachel Sermanni geeft op zaterdagmiddag om 14.00 uur bij de Hoge en Lage der A een voorproefje van haar concert dat ze ’s avonds geeft in Simplon, waar je verder kunt genieten van haar volledige repertoire. Tickets voor haar concert die avond zijn dezelfde dag ook te koop in de Last Minute Ticket Shop in de VVV op de Grote Markt. Hier worden een aantal tickets voor de helft van de prijs verkocht voor het weekend. Daarnaast zijn er voor het concert in de binnenstad 15 VIP plaatsen in de sloep beschikbaar. Deze plaatsen worden verloot via de website van het Groninger Uitburo.

Bron: Uitburo Groningen
Foto: rachelsermanni.net
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uitgaan, Video met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *