Overval op Spar supermarkt van Ruysdaelstraat | UPDATE

overval spar_04159(20

Een onbekende man heeft woensdagavond een supermarkt aan de Jacob van Ruysdaelstraat overvallen.

Personeelsleden zagen de overvaller de supermarkt rond 19.40 uur binnenkomen. Zij werden kort daarna bedreigd met een vuurwapen. De dader ging er vervolgens vandoor met een onbekend geldbedrag en sloffen sigaretten. Ondanks een uitgebreide zoektocht kon de overvaller niet worden opgespoord. Van de aanwezige personeelsleden is een verklaring opgenomen. De forensische opsporing heeft in de supermarkt sporenonderzoek verricht.

Signalement
De overvaller voldoet aan het volgende signalement: donkere man, 1.70 meter lang, droeg een petje met een lichtkleurige klep en een donker Adidasjack met witte accenten. De politie beschikt over camerabeelden van de overval. Vlak na de overval is ook een Burgernetmelding uitgebracht. Ook dit heeft geen resultaat gehad. De politie stelt een nader onderzoek in.

Getuigenoproep
De politie zoekt getuigen van de overval. De politie zoekt vooral mensen die in of bij de supermarkt aanwezig waren tijdens de overval. Mensen die iets hebben gezien en/of meer kunnen zeggen over de overvaller worden verzocht contact op te nemen met de politie via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

[codepeople-post-map]

Foto’s: Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in 112, Geen categorie, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *