Paasbrunch in Ontmoetingcentrum Bernlef Paddepoel

Vanmorgen, 28 maart,  groningen-paddepoel-bernlef-ontmoetingscentrum-paasbrunch-1een ontmoeting met Jannie Timmer en Yvonne Enting, de medewerkers binnen het Ontmoetingscentrum in Bernlef.  Inmiddels alweer een jaar geleden dat het Ontmoetingscentrum vanuit de Niermanstichting verhuisde naar hun huidige onderkomen binnen Bernlef aan de Antaresstraaat in de Groninger wijk Paddepoel.

Op het programma de paasbrunch en alvorens we gingen lunchen  een praatje met de deelnemers van dit centrum. Waarom bezoekt u dit centrum? Ze waren het er allemaal over eens. Alleen zijn dat is erg. Eenzaamheid dat is wel het ergste wat je kan overkomen. De muren praten niet terug en als je met niemand meer wat kunt delen, dan biedt dit centrum uitkomst.

Gezellig met elkaar, een praatje, knutselen, een uitstapje, schilderen, muziek, koken en het bingo spelen niet te vergeten. Recentelijk zijn we nog naar de boerderij geweest om te kijken hoe de lammetjes werden geboren. Kortom we kijken alweer uit naar ons volgende uitstapje.

Dit bericht is geplaatst in Foto, Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *