Payt nieuwe hoofdsponsor FC Groningen

Payt neemt stokje over van Essent

Vanaf komend seizoen is Payt de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen. De club is met het Groningse IT-bedrijf een verbintenis voor twee seizoenen overeengekomen, met een optie op nog een derde contractjaar. Na zes succesvolle jaren neemt Payt de plaats op de FC Groningenshirts over van huidig hoofdsponsor Essent. 

Geen onbekenden
Onbekenden van elkaar zijn we zeker niet; al sinds de oprichting van Payt sponsoren we de Groningse voetbalclub. Zo waren de stoelen en de uitingen op de dug-outs diverse seizoenen van het Payt logo voorzien. Daarnaast zijn we zeer tevreden shirtsponsor geweest tijdens de halve finale en KNVB-bekerfinale van 2015. Die samenwerking was en is altijd succesvol geweest. We hebben een heleboel plezier met elkaar gemaakt. Die positieve sfeer van plezier maken en relaties leggen, zetten we graag voort.

FC Groningen en Payt zijn geen onbekenden van elkaar. Hoewel het ook een vestiging heeft in de regio Amsterdam, is Payt een echt Gronings bedrijf. Payt sponsort FC Groningen reeds sinds de oprichting met stoelen, uitingen op de dug-outs en als meest recente campagne shirtsponsoring op de rugzijde tijdens de halve finale en KNVB-bekerfinale van 2015.

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Sport met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *