Politie onderzoekt herkomst messen gewelddadige dood Vishoek

twee-messenDe politie is in het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 43-jarige Mariyana Lenarova, dinsdagavond 8 januari 2013 aan de Vishoek, op zoek naar de herkomst van twee messen.

Kort na het aantreffen van de vrouw werden in de directe omgeving van de Vishoek twee messen gevonden. De politie heeft het vermoeden dat deze messen betrokken zijn bij dit delict. Het gaat om soortgelijke messen als die hier worden getoond. De grootste is een vleesmes van ongeveer 30 cm lang; de ander is ca 20 cm. Op beide staan de opschriften ‘edelstahl rostfrei’ en ‘stainless steel’.

De vragen
Is er iemand die iets kan zeggen over deze twee messen? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand deze messen sinds kort mist. Of een winkelier herkent ze als messen uit het eigen winkelassortiment. Wie weet waar deze messen worden verkocht in de stad Groningen of de directe omgeving daarvan?

Hebt u hierover informatie, geef dat dan door aan de politie, via telefoonnummer 0900 8844. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier in het dossier op deze website. Een derde mogelijkheid is om te bellen met het landelijk CIE-nummer 079 3458999.

Bron en foto: Politie Groningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *