Politie onderzoekt tasjesroof

steden nederland, groningen, paddepoelDonderdagavond rond half tien is aan de Morgensterlaan een 43-jarige vrouw uit Groningen beroofd van haar tas.

Ze liep in de straat en werd volgens haar verklaring door een onbekende man met een spray in haar gezicht gespoten. Daarna rukte hij haar tas uit haar handen, waarbij de vrouw kwam te vallen. De dader is weggerend in de richting van de Mercuriusstraat.

De dader is een man van ongeveer 1.70 meter lang met een donkere huidskleur. Hij was gekleed in sportkleding en droeg een zwarte broek en een zwart bijpassend jack met witte strepen. Hij liep op witte sportschoenen en had de capuchon op zijn hoofd. De vrouw had hem in de Eikenlaan al zien joggen. De kans bestaat dat deze man haar al enige tijd is gevolgd of heeft geobserveerd.

De politie wil graag weten of er mensen zijn die deze man hier in de omgeving hebben gezien of hem mogelijk herkennen op basis van het signalement. Mensen die hierover informatie hebben worden gevraagd om dit door te geven aan de politie Groningen op telefoon 0900 8844. De politie heeft deze zaak in onderzoek.
[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Morgensterlaan, Groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Bron: Politie Groningen
Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *