Politie zet foto kruisgrijper online | UPDATE

nieuwe uniformen BOA-6936-2De Politie heeft de foto die columniste Rosa Timmer in het kruis zou hebben gegrepen online gezet op de politie site.

Rosa (vriendin van een bekend politiek verslaggever) werd begin juni door een cafébezoeker in haar kruis gegrepen tijdens een avondje stappen in de stad Groningen.
Het programma RTL-Boulevard  besteedde onlangs ook al aandacht aan haar verhaal over een kruisgrijper. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries schoof in de studio aan en liet zijn licht schijnen op de zaak.

Wie herkent verdachte van aanranding?

kruisgrijper-blur1De politie is op zoek naar deze man. Hij wordt verdacht van een aanranding, onlangs gepleegd in een horecagelegenheid de stad Groningen.

Herkent u de man? Bel dan gratis met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Of neem contact op met de Zedenpolitie Noord Nederland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto Rosa Timmer: Siebrand Wiegman
Foto verdachte: Smartphone Rosa Timmer

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Politie zet foto kruisgrijper online | UPDATE

  1. Bart schreef:

    Een waarom kon dat de volgende dag niet al? Ze hebben haar eerst een aantal weken laten barsten en omdat ze een mondige journaliste is, en met ook voor haar moeilijk op te brengen doorzettingsvermogen, de aangifte alsnog heeft doorgezet gebeurt dit nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *