Politie zoekt fietser in onderzoek vermissing Sjoerd van Eijk

Dreggen vermiste persoon-3259De politie is op zoek naar een specifieke fietser in het onderzoek naar de vermiste Sjoerd van Eijk. Hij kwam niet thuis na een avond stappen.

Uit onderzoek van camerabeelden is duidelijk geworden dat hij langs het politiebureau aan de Rademarkt liep en vervolgens via de Radebinnensingel naar de Trompstraat liep. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij daar om precies 03:30 uur liep en dat een fietser hem ter hoogte van een hotel inhaalde en in de richting van het Trompbruggetje fietste. De politie is op zoek naar deze fietser. 

Zoekactie
De afgelopen dagen is er in de omgeving van de Winschoterkade langs de kades en op het water gezocht naar Sjoerd. Deze zoektochten hebben helaas nog niets opgeleverd.

[codepeople-post-map]

Daarnaast wordt er een buurtonderzoek gehouden aan de Radesingel en de omliggende straten.

Fietser gezocht
Graag zou de politie in contact komen met deze specifieke fietser die Sjoerd om 03:30 uur inhaalde op de Trompstraat. Verder zouden wij graag met mensen in contact komen die meer informatie hebben over deze vermissing. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Groningen op het nummer 0900-8844.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *