Politie zoekt getuigen na straatroof

politiebureau-1349De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op de Noorderstationstraat in Groningen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03:45 uur vond er een straatroof plaats op de Noorderstationstraat in Groningen. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Groningen fietste vanuit de binnenstad in de richting van het Station Noord-Groningen. Op de Noorderstationstraat werd het slachtoffer aangesproken door twee tot nu toe onbekende personen. Onder bedreiging moest het slachtoffer diverse goederen afgeven waaronder zijn blauw met witte damesfiets van het merk Sparta. Beide verdachten sprongen op de fiets van het slachtoffer en zijn weggefietst in de richting van de Oldenbarneveltlaan in Groningen.

Signalement verdachten
Volgens het slachtoffer gaat het om twee mannen van ongeveer 27 jaar en rond de 1.80 meter lang. Eén van de mannen had een getinte huidskleur, een forse bouw en droeg een donkerblauwe pet. De andere man is een blanke man met slank postuur en ingevallen gezicht. Deze blanke man droeg een witte pet.

Getuigen gezocht
Bent u in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige geweest van de straatroof op de Noorderstationstraat in Groningen? Of heeft u deze verdachten eerder die nacht op deze plek gezien? De politie komt graag in contact met iedereen die de straatroof heeft zien gebeuren of er mogelijk meer van weten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *