Politie zoekt getuigen van gewelddadige straatroof

jozef_israelstraatDe politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten van een gewelddadige straatroof in de Stad Groningen. De straatroof werd zondagmoren 6 januari gepleegd.

Wat was er gebeurd?
Zondagmorgen, omstreeks 03.30 uur, wandelde een 55-jarige man uit Groningen door de Jozef Israelstraat. Uit het niets kreeg hij van twee onbekende mannen meerdere klappen en schoppen. Vervolgens ging het duo er met zijn pinpas en een geldbedrag vandoor. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op aan zijn gezicht en een pijnlijke borstkas.

Signalementen
De politie beschikt van beide straatrovers over summiere signalementen Het zou gaan om twee mannen die met een fiets aan de hand liepen en een capuchon over hun hoofd droegen.

Uw informatie
De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben, wat mogelijk verband houdt met dit incident. Telefoon: 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”jozef israelstraat, groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Google Sreetview

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *