Prins Constantijn van Oranje bezoekt inspiratiefestival Let’s Gro

prins-constantijn-2835Prins Constantijn bezocht vandaag in zijn rol als startup ambassadeur het inspiratiefestival Let’s Gro in Groningen. Hij was hier één van de sprekers was tijdens het Startups, Think Big!. Groningen doet het goed qua startups. Tijdens het Let’s Gro inspiratiefestival komen mensen samen om na te denken over de mogelijkheden die Groningen biedt voor startups.

Met ingang van 1 juli 2016 is Prins Constantijn Special Envoy voor StartupDelta2020. Gedurende anderhalf jaar staat de Prins aan het roer van de opvolger van StartupDelta, waarbij hij als adviseur al nauw betrokken was.

Prins Constantijn is zelfstandig adviseur in bedrijfsinnovatie en mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe, en is daarnaast Directeur ‘Digital Technology and Macro Strategy’ bij MAP in Londen. Een aanzienlijk deel van de sterke groeiers dit jaar komt uit Groningen. Mogelijk het gevolg dat het onderwijs, op bijvoorbeeld de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool in Groningen veel aandacht besteed aan ondernemerschap.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *