Ramkrakers supermarkt maken niets buit

politiehelikopterDrie nog onbekende mannen ramden in de nacht van zaterdag op zondag met een gestolen auto de pui van een supermarkt aan de Jacob van Ruysdaelstraat. Er is niets buitgemaakt.

Tegen 05.30 uur zagen getuigen dat de pui van de winkel werd geramd met een kleine zwarte auto. Op beelden van een bewakingscamera is te zien dat de pui vijf keer werd geramd. In de auto zaten drie mannen waarvan twee de winkel binnengingen. Dit alles duurde maar heel kort en ze reden weer weg in de auto. In de auto zat ook een grote lichtgekleurde hond.

Waarschijnlijk hadden de mannen het voorzien op een pinautomaat in de winkel. Deze wordt echter elke dag geleegd en er zat dus ook niets in. De ramkrakers verdwenen zonder buit.

De gebruikte auto is aangetroffen in Voermanstraat in Groningen. De auto is eerder in de nacht of avond gestolen in Vries. De politie stelt een onderzoek in.

Met een kapotte band zijn ze o.a. via de Friesestraatweg naar de Voerman straat gereden. Daar zijn ze uitgestapt en samen met de hond weggelopen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die zondagmorgen tegen 05.45 uur in de omgeving van de Voermanstraat drie mannen met een grote lichtgekleurde hond hebben gezien. Ook mensen die menen te weten wie dit drietal met hond is, wordt gevraagd contact op te nemen.

Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *