Rehwinkel Associate Director bij Hill+Knowlton

Persconferentie stadhuis-1610Oud burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel is bij Hill+Knowlton Strategies aangesteld als Associate Director. 

In deze rol werkt hij als extern adviseur samen met de vaste adviseurs van Hill+Knowlton aan complexe klantvraagstukken. Peter Rehwinkel heeft een lange staat van dienst binnen het openbaar bestuur, onder meer als lid van de Tweede Kamer en Eerste Kamer voor de PvdA en als burgemeester van Naarden en Groningen. Naast externe adviseur voor Hill+Knowlton blijft Rehwinkel als bestuurder verbonden aan zijn adviespraktijk International Disaster and Crisis Management.

“Peters internationale ervaring op het gebied van crisiscommunicatie evenals zijn brede netwerk in Den Haag en daarbuiten vormen een uitstekende aanvulling op onze bestaande expertise. Hij is in staat om bestuurders resultaatgericht te adviseren bij business critical vraagstukken. Daarnaast bieden zijn politieke achtergrond en netwerk op het hoogste niveau extra advieskracht voor onze Public Affairs practice in Den Haag”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.