Rehwinkel verlaat de stad met opgeheven hoofd

Politiepost A-Kwartier-0811Ik verlaat het stadhuis door de deur waardoor ik ook binnenkwam.’ Dat zei burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen tegenover de Noordelijke verslaggevers van RTV-Noord en OogTV. Dit naar aanleiding van zijn vertrek als speciaal vertegenwoordiger in Barcelona. 

Volgens Rehwinkel kan hij de Stad met opgeheven hoofd verlaten. ‘Het zijn hartstikke mooie jaren geweest, dus wat dat betreft verlaat ik Groningen met een bedroefd hart. Ik veronderstel wel dat het een tijdelijk afscheid is, ik zal hier altijd terugkeren.’

Wij feliciteerden Rehwinkel met zijn nieuwe functie, immers Rehwinkel vervolgt zijn missie, nu op het Internationale terrein.

Foto’s: Siebrand Wiegman
Dit bericht is geplaatst in Foto, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *