Sacha Bos uit Middelstum vermist

bklqocaceaaggq9Hoewel dit geen nieuws uit de stad is, willen we je dit bericht niet onthouden.
Sinds zaterdagavond 19.00 uur wordt de 12-jarige Sacha Bos uit Middelstum vermist. Het meisje vertrok omstreeks 19.00 uur vanaf haar woning in Middelstum. Ze zou naar Uithuizen. Hoewel haar moeder dacht dat ze op de fiets ging, bleek dit niet het geval.
Haar fiets stond gewoon bij huis. Het is mogelijk dat ze met vrienden of vriendinnen mee is gegaan. Omdat haar moeder dit vreemd vond en zich ongerust maakte, is de politie ingeschakeld en is er vanaf 20.30 uur naar het meisje gezocht.

Tot dit moment (zondagmorgen 01.00 uur) is er nog geen contact met haar geweest. De politie zoekt nog steeds, waarbij onder andere al haar bekende contacten zijn en worden benaderd. Een Burgernetactie leverde geen informatie op.

Sascha is ongeveer 1.62 lang, heeft een normaal tot gezet postuur en lang blond haar (vaak in een knot gedragen). Sacha was gekleed in een legging met tijgerprint in donkere kleuren met daarover een zwart/paars rokje. Verder droeg ze een een rode blouse en een zalmroze jasje zoals op de foto. Vermoedelijk heeft ze een zwarte tas bij zich met de opdruk Roma (zie foto).

Bron: politie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sacha Bos uit Middelstum vermist

  1. sanny schreef:

    Hoop dat ze snel terecht is,dit zijn geen grappen meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *