Schietpartij Topaasstraat | Foto update

Op vrijdagavond 14 april werd een 33-jarige man in zijn woning aan de Topaasstraat neergeschoten. De man raakte gewond aan zijn buik en werd door een traumaheli naar het ziekenhuis gebracht.

Ter ondersteuning van het onderzoek werd er boven Vinkhuizen ook een politiehelikopter ingezet. Deze voerde vanuit de lucht observaties uit, en coördineert de zoektocht naar de dader.

De aard van de verwondingen van het slachtoffer zijn nog niet bekend. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen hebben de politie signalementen geven van de verdachten. Meerdere agenten keken uit naar de verdachten en wisten even later op het Jaagpad, op basis van de signalementen, twee mannen, 22 en 23 jaar, uit Groningen aan te houden. Er wordt onderzocht wat hun rol bij dit incident is geweest. Forensische opsporing doet onderzoek in de Topaasstraat. Waarom de 33-jarige man werd neergeschoten is nog niet bekend. We onderzoeken het schietincident en zijn op zoek naar getuigen. Heeft u nog niet met ons gesproken en heeft u informatie die van belang kan zijn bij het onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

[codepeople-post-map]Foto’s: Raymond Bos/Groningsnieuws.nl

Dit bericht is geplaatst in 112, Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *