Silent disco voor 3FM Serious Request

Rondje diepenring Groningen-2207Studenten Hanzehogeschool Groningen en Groninger Museum organiseren silent disco voor 3FM Serious Request

Op vrijdag 19 december geven studenten van de minor eventmanagement van de Hanzehogeschool Groningen in samenwerking met de GM-Insiders van het Groninger Museum het benefietfeest ’Silent Heroes’, een silent disco met dresscode. De GM-Insiders organiseren op deze bijzondere avond een veiling voor het goede doel. De opbrengst van het feest en de veiling gaat naar de actie van 3FM Serious Request ‘Hands off our girls!’. Dit jaar zamelt 3FM geld in voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Drie DJ’s van radiozender 3FM nemen van 18 tot en met 24 december hun intrek in het Glazen Huis, dat voor de editie van 2014 in Haarlem staat. Daarmee vragen zij aandacht voor deze stille ramp.

Dans voor al deze vrouwen stilletjes de nacht in, bied op de veiling en draag je steentje bij. Kom naar ‘Silent Heroes’ verkleed als jouw persoonlijke held, feest mee in de stille disco en wees tegelijkertijd zélf de held door een bijdrage te leveren aan 3FM Serious Request!

De GM-Insiders, de jongerenvereniging van het Groninger Museum, bieden jongeren en studenten de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met kunst en cultuur. Met een breed scala aan interessante, inspirerende, maar bovenal gezellige activiteiten tonen de GM-Insiders dat kunst niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Het museum dient hierbij als een ontmoetingsplek waar de kennismaking met (moderne) kunst en cultuur voorop staat, een plek waar een dialoog kan ontstaan met elkaar en met kunst. Jongeren met verschillende achtergronden en opleidingen zijn welkom om elkaar te ontmoeten in het Groninger Museum.

Foto: archief: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Cultuur, Museum, Nieuws, Uitgaan met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *