Slachtoffertjes gezinsdrama gingen in Groningen naar school

crematorium-allerzielen-verlichting-1-van-1De drie kinderen die bij het gezinsdrama in Schoonloo om het leven zijn gebracht, zaten alledrie op basssichool de Petteflat aan de Jacob van Ruysdaelstraat in de stad Groningen. Dat meldt RTV-Noord.

Volgens een woordvoerder van de school worden de kinderen, ouders en leerkrachten op dit moment opgevangen op de school. 

Op een bungalowpark in het Drentse Schoonloo zijn vanmorgen vier leden van een gezin om het leven gekomen. Het gaat om een vader en drie kinderen. Het zou gaan om een familiedrama.
De kinderen en hun vader werden gevonden nadat een melding was binnengekomen dat er een zelfmoord zou worden gepleegd. Volgens het Dagblad van het Noorden heeft de man een afscheidsbrief gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen. Daarin staat dat een slepende scheidingskwestie de reden is.

In een brief – die in het bezit is van de redactie van de Groninger Internet Courant – staat dat de man depressief was. Ook schrijft hij dat hij en zijn kinderen nog een heerlijk weekend hebben gehad. “Heerlijk geknuffeld en plezier gehad”, aldus de man.
Verder schreef hij: “Weet dat ik heel veel hou en gehouden heb van mijn 3 geweldige mannen en ze heel graag wat anders gegund had. Geen ruzieende ouders en gesleep meer met de kinderen. Wij hebben nu eindelijk rust!” In de brief geeft de man ook uitleg waarom hij zijn kinderen heeft “meegenomen”.

Foto: FocusGroningen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *