Slagaderlijke bloeding na vechtpartij

Politiebureau-1416Een 24-jarige inwoner van Groningen liep vrijdagnacht in de Oosterstraat in zijn woonplaats een slagaderlijke bloeding op bij een vechtpartij tussen meerdere personen. De politie arresteerde korte tijd later op het Zuiderdiep twee verdachten, een 24-jarige en een 26-jarige Groninger.

Hoe het incident zich heeft afgespeeld en wat de aanleiding was, is nog onbekend. De politie is op zoek naar getuigen. Vermoedelijk ontstond rond kwart voor vier op de Oosterstraat ter hoogte van de Jumbo-supermarkt een vechtpartij tussen het latere slachtoffer en enkele vrienden met andere mannen. Daarbij zouden rake klappen zijn uitgedeeld waarna de 24-jarige met mogelijk een mes in een arm werd gestoken. Een voorbijgangster verleende eerste hulp. De 24-jarige werd in een ambulance naar het UMCG gebracht. Agenten zagen even later twee mannen op het Zuiderdiep lopen die vermoedelijk bij het incident betrokken waren geweest. Zij werden aangehouden.

De politie vraagt mensen die de vechtpartij en meer in het bijzonder het steken van de man hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844

Foto: Archief Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *