Snelle rijders bekeurd

motoragent-44De politie deelde maandagmiddag- en avond op de Beneluxweg in Groningen 19 bekeuringen uit. De politie besloot op deze locatie te controleren na klachten van wegwerkers, omdat er op deze weg ondanks getroffen maatregelen te hard zou worden gereden.

Ter hoogte van het weggedeelte bij Kardinge zijn de rijstroken versmald en is er geen uitwijkmogelijkheid voor het verkeer door stalen barriers aan de linker- en rechterkant van de rijstroken. Door deze wegwerkzaamheden is de snelheidslimiet op de ringweg verlaagd naar 50 km/uur.

Controle

Het verkeer, komende uit zuidelijke richting, werd hierbij gecontroleerd. In totaal werden 19 bestuurders bekeurd voor te hard rijden. Van deze bestuurders reden 5 automobilisten meer dan 30 kilometer per uur te hard. Eén bestuurder, een 20-jarige man uit Groningen, reed 97 km/uur en hij reed zodoende 47 km/uur te hard. De Stadjer bleek bovendien niet over een rijbewijs te beschikken. Vijf bestuurders werden aangemeld voor een Educatieve Maatregel Gedrag (EMG).

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *