Spoorwegen morgen ook met aangepaste dienstregeling

Fietsenstalling centraalstation-0284Maandag 21 januari rijden NS en ProRail uit voorzorg weer een aangepaste dienstregeling. Daartoe is besloten op basis van de weersverwachting van onafhankelijke weerbureaus voor de komende 24 uur. Naar verwachting houdt de sneeuwval in de nacht van zondag op maandag aan, en zal tot na de ochtendspits duren. Dit in combinatie met aanhoudende vorst kan zorgen voor storingen aan infrastructuur of treinen. Door de dienstregeling aan te passen wordt de kans kleiner dat het treinverkeer vastloopt.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens deze aangepaste dienstregeling rijden wij op veel trajecten twee treinen per uur in plaats van vier. Waar mogelijk verlengen wij de treinen. Uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen. Ondanks de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken. De geld terug bij vertraging regeling is ruimhartig en geldt ten opzichte van de normale dienstregeling.

Ga goed geïnformeerd op reis!
De NS Reisplanner wordt op dit moment bijgewerkt. De NS adviseert om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of de Reisplanner Xtra. Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Bron: NS / Prorail
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *