Stadjer voor mishandeling aangehouden

groningen-radesingel-politiebureau-verbouwingDe politie heeft zondagavond op de Oliemuldersweg in Groningen een 43-jarige man uit Groningen aangehouden voor mishandeling. De Stadjer wordt ervan verdacht dat hij dezelfde avond een 50-jarige man uit Groningen heeft mishandeld.

Het slachtoffer, eigenaar van een horecagelegenheid aan de Ripperdalaan in Groningen, werd aangesproken door de verdachte. Aan hem werd gevraagd of hij mee naar buiten wilde komen. Eenmaal buiten de horecagelegenheid kreeg de man pardoes een kopstoot en enkele klappen. Ook had het slachtoffer gezien dat de verdachte een vuurwapen bij zich had. Na het geweld ging de 43-jarige er vandoor. Hij werd vervolgens op de Oliemuldersweg in zijn auto gesignaleerd door agenten. De man werd aangehouden en in een cel gezet. Het vuurwapen werd bij de fouillering en het onderzoek in zijn auto niet aangetroffen. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat het slachtoffer een gebroken neus had opgelopen door het geweld. Hij heeft al aangifte gedaan. De Stadjer wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

[google-map-v3 width=”640″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Oliemuldersweg, groningen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Bron: Politie Groningen
Foto: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Politieberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *