Start bouw 51 woningen Helpermaar

Schermafbeelding 2015-10-09 om 17.12.10Toekomstige bewoners van de nieuwe woonwijk Helpermaar hebben samen met wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 51 woningen. Onder begeleiding van een spectaculair optreden van een percussieband werden de eerste symbolische palen geslagen.

De woningen komen in deelprojecten Singel, Bosrand en Villa Lumen. Er zijn, diverse woningtypen waaronder zeer fraaie moderne villa’s. Vrijwel alle woningen zijn verkocht.

Marcel Schipper, directeur VolkerWessels Vastgoed: “De bruisende binnenstad van Groningen is binnen handbereik terwijl bewoners in de wijk genieten van veel ruimte en rust. Helpermaar verkoopt voor elk wat wils, dat maakt Helpermaar een uniek project.”
Helpermaar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De bouw van deze woningen wordt uitgevoerd door Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf, onderdeel van VolkerWessels.

Helpermaar
De nieuwe woonwijk Helpermaar is een herontwikkeling van de oude Martini Ziekenhuislocatie in Groningen Zuid. Het is een van de meest gewilde woonlocaties van Groningen vanwege de uitzonderlijk goede ligging ten opzichte van voorzieningen zoals scholen, het centrum, de natuur en de goede ontsluitingswegen. Het totale project bestaat voornamelijk uit grondgebonden woningen van hoogwaardige architectuur in verschillende typen in het hogere prijssegment. De inrichting van de openbare ruimte is van hoog niveau en kenmerkt zich door het vele groen en de diverse waterpartijen. Helpermaar is wonen in het groen, in de stad.
VolkerWessels Vastgoed is momenteel ook gestart met de ontwikkeling van nieuwe projecten in Helpermaar. Binnenkort volgt er meer informatie over onder andere luxe appartementen en riante villa’s.

Foto: VolkerWessels

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.