Steekincident Café Veemarktstraat

Cheers-3268De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag na een steekincident in een horecagelegenheid aan de Veemarktstraat in Groningen drie personen aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Groningen (32 en 40 jaar) en een 47-jarige man uit de gemeente Noordenveld.

In de horecagelegenheid ontstond onenigheid tussen de 40-jarige verdachte, de 47-jarige verdachte en een 34-jarige man uit Groningen. Daarbij zou ook met een mes zijn gestoken. Het slachtoffer is met steekwonden aan beide polsen naar het ziekenhuis overgebracht. Beide verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor. Wat precies hun rol is geweest, moet uit nader onderzoek blijken.

Cheers-3269Onrustig
Toen de gealarmeerde politie bij het café kwam, was het in en buiten het café erg onrustig. Agenten probeerden duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd was. Daarom besloten zij dat er niemand meer het café in en uit mocht. Een 32-jarige man uit Groningen was het daar kennelijk niet mee eens. Hij reageerde agressief naar de agenten. Op enig moment zag hij kans een stoel te pakken en deze naar een agent te gooien. De agent liep hierdoor knieletsel op. De man is aangehouden. Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij is ingesloten op het politiebureau.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *