Stem op Janke voor Hulp van het jaar 2015

JankeJe kunt Janke tegenkomen in ´t Blauwbörgje in Groningen. Dank zij de visie van deze kanjer wordt de leefwereld van mensen met dementie zoveel beter, gelukkiger en menswaardiger……elk verpleeghuis zou moeten wensen zo iemand te hebben, zodat haar visie gedeeld kan worden onder het personeel Ook de inbreng van familie is zeer belangrijk voor haar, daar doet ze informatie bij op , hoe om te gaan met de bewoner, wie was hij/zij voor de ziekte en ze doet dat alles met zeer veel liefde, geduld en respect.

Gun Janke je stem, want zulke zorgverleners verdienen wel een pluim!
Janke brengt de goede basiszorg voor dementerenden zeer goed in de praktijk. Haar visie zou overal nagevolgd moeten worden. Zij werkt met haar hele hart, observeert de bewoners, kijkt wat ze nodig hebben om zich veilig en op hun gemak te voelen. Zij vindt het zeer belangrijk dat ook familieleden een grote inbreng hebben in de verzorging en welbevinden van hun naaste. Voor Janke is dit vanzelfsprekend. Het is vooral haar meedenken met zowel de bewoner als familie wat haar zo bijzonder maakt!

Stem op deze kanjer, omdat ze altijd extra inspanningen doet. Janke zorgt altijd goed voor onze familieleden of bekenden in Blauwborgje. Stemmen op Janke kan HIERRR!

Foto: familie blauwborgje

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.