Stremming Friesestraatweg (N355) Slaperstil-Aduard

Laatst bijgewerkt op

De N355 (Friesestraatweg) is tot 7 mei in beide richtingen afgesloten tussen de verkeerslichten bij het kruispunt bij Aduard en de verkeerslichten bij het kruispunt bij Slaperstil (bij het Chinees restaurant). Tijdens de stremming wordt het nieuwe gedeelte van de weg aangesloten op de bestaande weg. Ook wordt dit gedeelte van de weg geasfalteerd. Vanaf maandag 7 mei kan het verkeer gebruikmaken van de nieuwe weg. 

Omleidingsroutes
Het verkeer wordt omgeleid via de A7 en de provinciale weg N388. De omleidingen worden met borden aangegeven. Automobilisten wordt verzocht zich zo veel mogelijk aan de voorgestelde omleidingsroutes te houden. De omleidingsroutes leiden langs provinciale wegen om de veiligheid in dorpen zo veel mogelijk te garanderen.

Fietsers
De stremming geldt voor alle verkeer in beide richtingen, behalve voor fietsers. Fietsers kunnen gebruikmaken van het nieuwe fietspad langs de zuidkant van de N355 (Fietsroute Plus). Het verkeer uit Groningen richting Aduard kan afslaan bij het kruispunt Slaperstil naar Hoogkerk en richting Dorkwerd. Het verkeer uit Zuidhorn richting Groningen kan afslaan bij het kruispunt naar Aduard.

Foto’s: Raymond Bos

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *